Surfles na school

Vandaag heeft een groep kinderen van de Willem de Zwijgerschool in Scheveningen hun tweede surfles van een serie van vier naschoolse lessen gehad bij Surf ’s Cool! Omdat dit een grote groep betreft gaan we met vier surf instructeurs het water in om de kinderen zoveel mogelijk individueel te coachen en hun veiligheid te kunnen waarborgen.

Vorige week hebben we door het gebrek aan golven helaas alleen kunnen oefenen op het peddelen, zitten op een surfboard en de zogenaamde turtle-roll (dit is een techniek om met een longboard de branding door te komen). Dankzij de vele surf-oefeningen en spelletjes, hebben de kinderen zich kostelijk vermaakt en genoten van de verschillende leuke surf activiteiten.

Vandaag hebben alle kinderen, op deze tropische dag (32 graden), golven weten te pakken en staand kunnen surfen! Wat zijn we trots! In groepjes van 6 kinderen per surf instructeur hebben ze een hele goede surfles gedraaid en heel veel plezier gemaakt. Ze hebben de smaak te pakken en kunnen niet wachten tot de surfles van volgende week zich aandient!

 

 

 


Tags: , , , ,