Groms

Coaching voor ieder niveau

Wil jij jouw surfen naar het volgende niveau tillen? Wij bieden doelgerichte programma’s aan, gegeven door ervaren coaches, om te trainen op maat. Zo maak je ongeacht je ervaring en niveau gegarandeerd stappen!

Onze lidmaatschappen voor ‘Groms’ zijn voor iedereen jonger dan 18 jaar die beter wil leren surfen.

Wanneer je instroomt in één van onze lidmaatschappen zul je wekelijks op vaste dagen gaan trainen. Indien de condities geen surf training toestaan werken we een alternatief trainingsprogramma af gericht op surf-fitness.

We delen onze groepen in op leeftijd maar belangrijker nog; op niveau. Hierbij gebruiken we de termen ‘Boardriders‘ (beginner-intermediate) & ‘Next Level‘ (gevorderd).

  • Onze Boardriders groepen zijn ontworpen voor kids die eerder surfles hebben gehad en graag van surfen hun sport willen maken. Op een speelse manier leren zij tijdens de trainingen hun vaardigheden en kennis te ontwikkelen en zich zo bewust te worden van de zee, de eventuele risico’s maar vooral het plezier wat bij de surfsport komt kijken.
    Het lidmaatschap werkt middels een leskrediet wat je aanschaft in jouw persoonlijke account. De lespakketten die we aanbieden zijn voor 5, 10, 15 of 20 lessen. De prijzen hiervoor staan hieronder vermeld. De lessen dienen binnen de termijn van het huidige seizoen te worden ingepland.

  • Het Next Level programma is ontwikkeld om het beste uit jezelf te halen als surfer en je vaardigheden naar het ‘volgende level’ te tillen. Samen met de coaches stel je persoonlijke doelen. Deze kunnen uiteenlopen van beter leren surfen in verschillende condities, tot aan het klaarstomen om deel te nemen aan (inter)nationale wedstrijden.
    De hoofdcoaches van het Next level programma zijn Sjoerd Tummers en Maica Levenbach. Sjoerd is assistent bondscoach van TeamNL Junior en Maica is de bondscoach van het Nederlands surf-team. Hierdoor bezitten zij over een gevarieerd pakket aan ervaring en kennis die ze met passie overbrengen en gebruiken voor het ontwikkelen van het Next Level programma van de surfschool.
    Vanwege het hogere instapniveau geldt dat je alleen kan instromen na het deelnemen aan een proeftraining. Hierna zal in overleg met de coaches worden gekeken of je binnen één van onze groepen past. Deelnemers aan dit programma hebben uitsluitend de optie zich in te schrijven voor een volledig seizoen. Een goede surf-vaardigheid en algehele fitheid is vereist. Denk hierbij aan het zelfstandig kunnen surfen in alle uiteenlopende condities, een goede theoretische basis en het (leren) uitvoeren van manoeuvres.

 

Het jaar wordt bij ons opgedeeld in een zomer en winterseizoen.*

Zomerseizoen loopt van april t/m september
Winterseizoen loopt van oktober t/m maart
Voor de seizoenen geldt een zomerstop van 14 juli – 14 augustus & een winterstop van 18 december – 18 januari

 

Bekijk onze opties hieronder. Wanneer je verdere vragen hebt voel je dan vrij om contact met ons op te nemen!

Progressie op maat voor iedereen jonger dan 18 jaar

Word nu lid en til jouw surf-skills naar het volgende niveau!

Wat is inbegrepen?

All-round surftraining

Wij zijn van mening dat wanneer je een betere surfer wilt worden, hier meer aspecten bij komen kijken dan alleen het oefenen op een plank in het water. Zo is het net zo belangrijk om ook bekend te worden met de theoretische kennis en om te werken aan je mentale en fysieke ontwikkeling.

 

Tijdens de trainingen houden we ons daarom naast surfen ook bezig met ‘surf-fitness’, theoretische lesdelen over uiteenlopende onderwerpen en stellen we samen met jou persoonlijke doelen om je zo te ontwikkelen tot een all-round betere surfer!