Groms

Coaching voor ieder niveau

Wil jij jouw surfen naar het volgende niveau tillen? Wij bieden doelgerichte programma’s aan, gegeven door ervaren coaches, om te trainen op maat. Zo maak je ongeacht je ervaring en niveau gegarandeerd stappen!

Onze lidmaatschappen voor ‘Groms’ zijn voor iedereen jonger dan 18 jaar die beter wil leren surfen.
Als je instroomt in één van onze lidmaatschappen zul je wekelijks 1 of 2 keer op vaste dagen gaan trainen. Indien de condities geen surf training toestaan werken we een alternatief trainingsprogramma af gericht op surf-fitness.

We delen onze groepen in op leeftijd maar belangrijker nog; op niveau. Hierbij gebruiken we de termen ‘Boardriders‘ (beginner-intermediate) & ‘Next Level‘ (gevorderd).

  • Boardriders hebben de optie zich in te schrijven voor 1 maand, 3 maanden of 6 maanden ongeacht niveau.
  • Voor het Next Level programma geldt vanwege het hogere instapniveau dat je alleen kan deelnemen na het bijwonen van een proeftraining. Hierna zal in overleg met de coaches worden gekeken of je binnen één van onze groepen past. Deelnemers aan dit programma hebben uitsluitend de optie zich in te schrijven voor 6 maanden.
    Een goede surf-vaardigheid en algehele fitheid is vereist. Denk hierbij aan het zelfstandig kunnen surfen in alle uiteenlopende condities, het bezitten van eigen materiaal, een goede theoretische basis en het kunnen uitvoeren van manoeuvres. 

 

Het jaar wordt bij ons opgedeeld in een zomer en winterseizoen.

Zomerseizoen loopt van april t/m september
Winterseizoen loopt van oktober t/m maart

 

Bekijk onze opties hieronder. Wanneer je verdere vragen hebt voel je dan vrij om contact met ons op te nemen!

Progressie op maat voor iedereen jonger dan 18 jaar

Word nu lid en til jouw surf-skills naar het volgende niveau!

Wat is inbegrepen?

All-round surftraining

Wij zijn van mening dat wanneer je een betere surfer wilt worden, hier meer aspecten bij komen kijken dan alleen het oefenen op een plank in het water. Zo is het net zo belangrijk om ook bekend te worden met de theoretische kennis en om te werken aan je mentale en fysieke ontwikkeling.

 

Tijdens de trainingen houden we ons daarom naast surfen ook bezig met ‘surf-fitness’, theoretische lesdelen over uiteenlopende onderwerpen en stellen we samen met jou persoonlijke doelen om je zo te ontwikkelen tot een all-round betere surfer!