Snowboarden bij Snow Planet in Amsterdam

Naschools

Snowboard Programma

“There’s no blueprint to snowboarding, you know? You can really make your own mark.” – Sage Kotsenburg

Naschools snowboard programma met lessen in Uithof voor kids van 6 t/m 14 jaar oud

Boek nu voor 7 weken in het najaar van 2023

Over het programma

Wat is het?

Surf is cool! is een concept geïnspireerd door snowboarders en ouders. We houden van snowboarden en vinden niks mooier dan dat over brengen op onze kids. Door kinderen te leren snowboarden leert het hen lichaamsbeheersing, geduld en respect voor anderen. En bovenal is het erg leuk!

Voor wie is het?

Kids tussen de 6 en 14 jaar mogen deelnemen aan onze naschools snowboard programma. We mixen de groepen jongens en meisjes en ondersteunen alle niveaus. Omdat we ervaren instructeurs hebben, begeleiden we de kids van beginners tot ervaren snowboarders. Afhankelijk van hun vaardigheidsniveau, zullen de kinderen in een groep worden geplaatst. We selecteren niet op leeftijd, alleen op talent en vaardigheden.

Waarom snowboarden bij Surf ’s Cool!?

Surf ’s cool haalt de kinderen op van school en lost daarmee het probleem om je kinderen naar de baan of een sportclub te brengen op. We bieden meer dan alleen een introductie tot snowboarden, ons programma reikt verder dan de basis en richt zich op het lesgeven per persoon. We werken met kleine groepen waardoor we echt naar het individu kunnen kijken.

Met wie werken we?

We gebruiken verschillende leveranciers voor onze materialen,  waardoor we op alle niveaus kunnen inspelen. In Den Haag snowboarden we in De Uithof. Hier zullen onze instructeurs worden vergezeld door een ervaren instructeur van de baan om de kinderen les te geven.

Impressie naschools snowboard programma

Neem een kijkje in ons Cool Blog hoe de onze beginnende snowboarders vorderen genieten in hun eerste snowboard lessen in de Uithof Den Haag.

Naschoolse snowboarding bij de Uithof Den Haag
Naschoolse snowboarding bij Snow Planet Amsterdam
Snowboarden bij Snow Planet in Amsterdam
Naschoolse snowboard lessen bij Snow Planet in Amsterdam

Wat is inbegrepen?

Wij bieden een uitgebreid snowboard programma vol met plezier en educatie, een uitstekend alternatief voor reguliere naschoolse opvang.


Naschoolse opvang

Wij halen je kind 1 keer per week op van school en rijden naar De Uithof of Snow Planet. Eén vaste dag per week van maandag tot vrijdag.

7 weken / 7 lessen

7 actieve snowboard lessen waarin wij jouw kind een leren snowboarden. Sommige kinderen leren sneller en wij passen ons programma kindgebonden aan.

Snowboard skills

Je zoon of dochter kan de laatste dag zijn of haar skills laten zien aan de ouders, die dan worden uitgenodigd op de baan.

Diploma’s

Na het programma heeft jouw zoon of dochter basis of gevorderde snowboard vaardigheden. Klaar voor de echte piste! Iedereen krijgt een diploma!!!!

Alle snowboard materialen

Alle benodigde materialen zijn inbegrepen: Snowboard, Schoenen & Helm

Gezonde hapjes & drankjes

Elke les zorgen wij voor een gezond hapje en een drankje. En een lekkere snack voor na het boarden!

Maar vooral... FUN!

Wij garanderen een programma met heel veel plezier, waardoor de kids willen blijven boarden!!!