Volwassenen

Coaching voor ieder niveau

Wil jij jouw surfen naar het volgende niveau tillen? Wij bieden doelgerichte ledenprogramma’s aan, gegeven door ervaren coaches, om te trainen op maat. Zo maak je ongeacht je ervaring en niveau gegarandeerd stappen!

Onze lidmaatschappen zijn voor iedereen ouder dan 18 jaar die beter wilt leren surfen.*

Wanneer je lid bent bij Surf’s Cool zul je deel uitmaken van een groep gelijkgestemde surfers. We trainen volgens een wekelijks rooster. De beschikbare lessen stemmen we zo goed mogelijk af op de surf-condities en communiceren deze vervolgens via onze WhatsApp groep. Indien de weersomstandigheden geen surf-training toestaan geven we ook regelmatig alternatieve training gericht op surf-fitness en theorie of analyseren we eerder gemaakt beeldmateriaal.

 

Het jaar wordt bij ons opgedeeld in een zomer en winterseizoen. Het rooster verschilt per seizoen en zal altijd worden afgestemd op de beschikbaarheid van de surfschool en de behoefte van de huidige leden.

Zomerseizoen loopt van april t/m september
Winterseizoen loopt van oktober t/m maart

 

Het lidmaatschap werkt middels een leskrediet wat je aanschaft in jouw persoonlijke account. Dit account geeft je toegang tot het systeem waarmee je vervolgens zelf wekelijks je lessen kan inplannen. De pakketten die we aanbieden zijn voor 5, 10, 15 of 20 lessen. De prijzen hiervoor staan hieronder vermeld. De lessen dienen binnen de termijn van het huidige seizoen te worden ingepland.

Kun je een keer niet meetrainen op één van de beschikbare opties die week? Dat is geen probleem, je planned namelijk zelf je lessen in via je eigen account in ons systeem. Zo zit je nergens aan vast en bepaal jij je eigen trainingstempo. Daarnaast wordt er via onze WhatsApp groep regelmatig afgesproken om te gaan surfen buiten de trainingen om en mag je als lid bij ons maandelijks in afstemming met de surfschool-medewerkers het nodige materiaal lenen.

 

Wil jij je aanmelden om lid bij ons te worden? Neem dan contact met ons op om een proefles in te plannen!

*Een goede zwemvaardigheid en algehele fitheid is vereist. De lidmaatschappen zijn bedoeld om je surfen te verbeteren. Dit betekent dat je op z’n minst bekend moet zijn met de basistheorie en vaardigheden zoals de pop-up en het beoefenen van zelfstandig golven pakken. Wanneer je deze basisvaardigheden nog niet bezit leren we je deze graag tijdens onze beginnerslessen via bijvoorbeeld een regulier lespakket. Hier kun je samen met de instructeur en surfschool bekijken hoe je het beste op het niveau komt om in één van onze groepen in te stromen.

Progressie op maat voor iedereen ouder dan 18 jaar

Word nu lid en til jouw surf-skills naar het volgende niveau!

Wat is inbegrepen?

All-round surftraining

Wij zijn van mening dat wanneer je een betere surfer wilt worden, hier meer aspecten bij komen kijken dan alleen het oefenen op een plank in het water. Zo is het net zo belangrijk om ook wegwijs te worden met de theoretische kennis en om te werken aan je mentale en fysieke ontwikkeling.

 

Tijdens de trainingen houden we ons daarom naast surfen ook bezig met ‘surf-fitness’, theoretische lesdelen over uiteenlopende onderwerpen en stellen we samen met jou persoonlijke doelen om je zo te ontwikkelen tot een all-round betere surfer.


Vaste wekelijkse dag(en)

Iedere week 2 uur coaching

Surftheorie

Leren over veiligheid en comfortabel worden in de zee in uiteenlopende omstandigheden

Inclusief materiaal

Heb je nog geen eigen uitrusting? Wij zorgen voor een O'Neill wetsuit en surfboard

Gecertificeerde coaches

Al onze instructeurs zijn ervaren surfers, professioneel opgeleid en gecertificeerd reddingszwemmers

Foto-en video analyse

Er zal regelmatig beeldmateriaal worden gemaakt tijdens de trainingen ter ondersteuning van de feedback en persoonlijke doelen