Naschools

Surf Programma

“There are a million ways to surf, and as long as you’re smiling you’re doing it right.” –Mike Coots

Naschools (BSO) surf programma voor kinderen van 7 tot 14 jaar.

Je kunt je nu al aanmelden voor het surf programma 2023! Het programma start direct na de zomer-vakantie

Over het programma

Wat is het?

Surf ’s cool! after school programma is een concept geïnspireerd door surfers en ouders. We houden van de zee en vinden het fantastisch om onze kinderen alles te leren over surfen en de oceaan, over de gevaren en het plezier dat je kunt hebben als je weet hoe je met de golven en de stromingen om moet gaan. De kids krijgen instructies over de zee en het milieu en beleven tegelijkertijd heel veel plezier bij het leren surfen.

Voor wie is het?

Kinderen tussen de 7 en 14 jaar mogen deelnemen aan onze naschoolse surf programma’s. De groepen bestaan uit zowel jongens als meisjes en we ondersteunen alle surf niveaus. Omdat we ervaren instructeurs hebben, begeleiden we beginners tot ervaren surfers. Afhankelijk van hun vaardigheidsniveau, zullen de kinderen in een groep worden geplaatst. We kijken niet alleen naar leeftijd, maar ook naar talent en vaardigheden.

Heb je vragen over het naschoolse surf programma van Surf’s Cool! neem dan contact met ons op.

Waarom Surf’s Cool!

Surf ’s cool! haalt de kinderen op van school, daarmee lossen wij het logistieke probleem op, om je kinderen op het strand of bij een sportclub te krijgen.  Wij bieden meer dan een introductie tot surfen, ons programma reikt verder dan de basis en richt zich op het individu. Onze mobiliteit onderscheidt ons van andere surfscholen, we kunnen surfen waar de golven goed zijn…
Kinderen van Houtrust, Het Volle Leven en Nutsschool Zorgvliet hebben al met groot succes hun eerste Naschoolse surf programma’s afgerond, en de meeste kids willen blijven surfen!!

Met wie werken we?

We gebruiken verschillende leveranciers voor onze materialen, waardoor we op alle niveaus kunnen inspelen. Beginners zullen surfen op een softtop-surfboards van O’Neill, waarna ze doorgroeien naar catch-surf softtops en uiteindelijk hardtop surfboards gebruiken als ze meer ervaren zijn.

Wat is inbegrepen?

Wij bieden een uitgebreid programma vol plezier en educatie, een uitstekend alternatief voor reguliere Buitenschoolse Opvang (BSO). Zwemvaardigheden zijn noodzakelijk.


School pickup

Op een vaste dag van de week, halen we de kinderen op van school en rijden naar het strand.

8 weken / 8 lessen

8 actieve surflessen waarin de kids leren surfen. Sommige kinderen leren sneller en dus zal het programma per kind worden bijgesteld.

Competitie dag

Je zoon of dochter krijgt de kans om zijn/haar skills te testen en te laten zien aan het einde van de 6 weken.

Diploma

Aan het einde van de 6 weken krijgen alle surfers een diploma!!

Ocean awareness training

Tijdens de lessen besteden we aandacht aan de gevaren van de zee en leren we kinderen respect te hebben voor het milieu

Ervaren instructeurs

Onze ervaren instructeurs zorgen voor veilige en leuke lessen

Surf materialen

Alle materialen zijn inbegrepen: Surfboards, wetsuits, handschoenen en schoentjes indien nodig

Gezonde en lekkere snacks & drinken

Voor en na de lessen krijgen de kids eten en drinken, eerst gezond en dan lekker!! ;-)

En vooral.… FUN!

We garanderen dat de kinderen heel veel plezier beleven, onze ervaring is dat ze niet kunnen wachten tot de volgende les!!!