Het hele jaar surfen

Surf’s Cool! membership

Prijs programma € 450 euro per half jaar

Boek nu het Surf's Cool! membership! Schrijf je je nu nog in voor de winter

Het Surf ’s Cool! lidmaatschap €450,-

Het Surf ’s Cool! Lidmaatschap is voor iedereen en voor alle leeftijden. Als je Lid bent kom je 1x per week trainen op een vaste tijd en dag. Je zal dan met andere surfers van hetzelfde niveau les krijgen om aan je basis vaardigheden te werken.
De Trainingen zijn 2 uur, inclusief warming up en voorbereiding.

We bieden het hele jaar training aan opgesplitst in 2 seizoenen. Het winterseizoen loopt van oktober t/m maart en het zomer seizoen van april t/m september. Gedurende het seizoen krijg je 26 surflessen. Als er door omstandigheden een les uitvalt, wordt deze ingehaald. Als je een les niet kan komen, mag je in overleg aansluiten bij een andere groep voor een inhaalles.

Het Next Level Programma €750,-

Voor de gevorderden hebben we een talentenprogramma. Onze Next level surfers trainen 2x per week 2,5 uur, en krijgen huiswerk en opdrachten om zelf te oefenen. We zijn inmiddels van start gegaan met ons eerste seizoen van het next level coaching programma wat zich richt op het verder ontwikkelen van surfers die een goede basis bezitten. Het doel van de trainingen is om de surfers op een hoger niveau te krijgen en om ze klaar te stomen voor wedstrijden.

Tijdens het winterseizoen bieden we vooralsnog één keer per week gecoachte trainingen aan. Vanaf Januari zal hier de optie voor een aanvullende doordeweekse training bijkomen. Vanaf april is 2x per week trainen voor de Next Level surfers verplicht.

De lessen worden verzorgt door gevorderde surfers met een niveau 2 ASI of ISA diploma. De lessen worden standaard door dezelfde coach verzorgt, dit om de continuïteit van de les te waarborgen.

nb. Indien je halverwege een seizoen instroomt zullen de kosten naar rato worden gereduceerd.

Surf’s Cool! Teamriders

Sommige van onze surfers zijn exceptioneel getalenteerd en doen inmiddels mee aan wedstrijden. Deze surfers moeten behalve aan hun surf-skills en conditie ook werken aan kracht, mentale weerbaarheid en concentratie. Voor deze surfers ontwikkelen we een 1 op 1 coaching programma waarin we je klaarstomen voor internationale wedstrijden.

Wat houdt ons teamriders programma in?
3 trainingen per week, waarvan 2 x surf training en 1 x specifieke kracht training, tijdens de surftraining wordt aandacht besteed aan alle elementen die tijdens wedstrijden naar voren komen.

Waarom moet je hieraan deelnemen?
Als je internationaal wil deelnemen aan wedstrijden moet je gecoacht worden en er klaar voor zijn. Om dat te kunnen moet je meer leren dan alleen surfen. Aan dit programma kan je alleen deelnemen als je het echt wil, want er wordt veel van je verwacht. Je zal voor dit programma worden uitgenodigd als wij denken dat je er klaar voor bent, inschrijven kan niet.

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag